Verkeersrecht

Het verkeersrecht omvat een complex geheel van regels en voorschriften die van toepassing zijn op alle verkeersdeelnemers. U verplaatst zich immers dagelijks in het verkeer, zij het met de wagen, (elektrische) fiets, … Dan kan een ongeval of een boete zich snel voordoen. U kan zich laten bijstaan door ons kantoor, zowel als slachtoffer of veroorzaker van een verkeersongeval zodat uw rechten optimaal verdedigd worden.

Specifiek gaat Verkeersrecht over

Dagvaarding politierechtbank

U ontving een dagvaarding en u moet verschijnen voor de politierechtbank.

In dat geval is het zeer belangrijk dat u kan beschikken over het volledige strafdossier. Na inzage brengen wij alle opties voor verdediging in kaart. Vooreerst onderzoeken wij of de overheid de correcte procedure heeft gevolgd. Nadien gaan wij de specifieke situatie na waarin de overtreding zich heeft kunnen voordoen, alsook uw persoonlijke situatie.

Ons kantoor bereidt uw zaak zeer grondig en diepgaand voor. Wij verzekeren u een efficiënt en doortastend pleidooi.

Slachtoffer van een verkeersongeval

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval en weet u niet juist wat uw rechten zijn?

Hield u naast uw lichamelijke en materiële schade ook rekening met de forfaits die de rechtbanken kunnen toekennen? Heeft u gedacht aan uw economische en huishoudelijke ongeschiktheid? En is er blijvende schade?

Wij staan u bij in de afhandeling van de aansprakelijkheidsprocedure, alsook bij het correct begroten van alle schade. Onze advocaten zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Rechtsbijstandsverzekering

In de meeste gevallen geniet u van een rechtsbijstandverzekering. Indien u deze verzekering heeft, neemt de verzekeraar alle juridische kosten op zich. Ons kantoor gaat dit graag voor u na bij uw verzekeringsmakelaar.

Een kennismakingsgesprek vormt de start van een succesvolle samenwerking

Advocatenkantoor VDDJ Opwijk

Kantoor Opwijk

Advocatenkantoor VDDJ in Heist-Op-Den-Berg of Opwijk

Kantoor Heist-op-den-Berg