Salduz – bijstand bij verhoor

Bent u gearresteerd of ontving u een uitnodiging voor een verhoor bij de politie? Laat u bijstaan door onze advocaten. Elkeen van ons heeft een opleiding genoten in bijstand bij verhoor en kan u ondersteunen en begeleiden.

Specifiek gaat Salduz – bijstand bij verhoor over

Bijstand bij verhoor

U ontving een uitnodiging tot verhoor bij de politie. Mogelijk wordt u verdacht of bent u getuige of slachtoffer van een misdrijf.

De verklaringen die u aflegt hebben een zekere bewijskracht in een verdere strafprocedure. Het is daarom belangrijk dat u zich goed informeert en / of laat bijstaan tijdens het verhoor.

Al onze advocaten volgden een bijzondere opleiding bijstand bij verhoor en beschikken over de nodige ervaring.

Contacteer ons kantoor voor advies zodra u een uitnodiging ontvangt. Onze advocaten nemen contact op met de politie voor meer informatie en maken de verdere afspraken. Voorafgaand aan het verhoor overlopen we de feiten samen met u en bespreken we uw rechten. U wordt grondig voorbereid en geniet ook tijdens het verhoor van bijstand.

Salduz

Werd u plots van uw vrijheid beroofd, dan heeft u recht op de bijstand van een advocaat naar keuze vanaf het eerste verhuur. Onze advocaten maken deel uit van de permanentiedienst “Salduz”, zullen op uw verzoek worden gecontacteerd en komen zo spoedig mogelijk ter plaatse.

Een kennismakingsgesprek vormt de start van een succesvolle samenwerking

Advocatenkantoor VDDJ Opwijk

Kantoor Opwijk

Advocatenkantoor VDDJ in Heist-Op-Den-Berg of Opwijk

Kantoor Heist-op-den-Berg