Over ons

Van Driessche, Donkers & Jans is uw advocatenkantoor voor al uw juridische geschillen.

In 2019 zag advocatenkantoor Van Driessche, Donkers & Jans het levenslicht. Opgericht door Iwein Van Driessche, Wouter Van Driessche, Jan Donkers en Adriaan Jans in Opwijk met als doel particulieren en ondernemers verder te helpen met hun juridische vraagstukken. Het kantoor kende een mooie groei in zowel cliëntenportefeuille als team waardoor een uitbreiding opportuun was. In 2023 opende het kantoor in Heist-op-den-Berg om ook cliënten in de Antwerpse Kempen te kunnen bedienen.

Waarom VDDJ?

Brede expertises

Of u nu ondernemer, particulier of een overheidsinstantie bent, dankzij de brede expertises van onze advocaten, kan u met elk juridisch geschil bij ons terecht. Het kantoor beschikt over een breed netwerk aan partners zodat we elk vraagstuk kunnen beantwoorden. Leg ons gerust uw vraag voor en we denken graag proactief mee na om de beste uitkomst te behalen.

Transparante tarieven

Niemand houdt van onduidelijke tarieven. Daarom informeren wij u tijdens onze eerste consultatie op transparante wijze zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij lichten u vooraf nauwkeurig in over de kosten van het dossier.

Duidelijke afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Dat geldt zeker in de advocatuur. Bij de start van de samenwerking overlopen we de verwachtingen en alle rechten en plichten die bij ons partnerschap komen kijken. Zo zijn er nooit verrassingen tijdens de behandeling van uw dossier.

Ons team

Binnen ons team heeft iedere advocaat zijn eigen expertise om u met raad en daad bij te staan in al uw juridische dossiers. Leer hier onze advocaten beter kennen.

Een kennismakingsgesprek vormt de start van een succesvolle samenwerking

Advocatenkantoor VDDJ Opwijk

Kantoor Opwijk

Advocatenkantoor VDDJ in Heist-Op-Den-Berg of Opwijk

Kantoor Heist-op-den-Berg