Advocatenkantoor Heist-op-den-Berg

Van Driessche, Donkers & Jans is uw advocatenkantoor in Heist-op-den-Berg voor al uw juridische geschillen.

In 2019 zag advocatenkantoor Van Driessche, Donkers & Jans het levenslicht. Opgericht door Iwein Van Driessche, Wouter Van Driessche, Jan Donkers en Adriaan Jans in Opwijk met als doel particulieren en ondernemers verder te helpen met hun juridische vraagstukken. Het kantoor kende een mooie groei in zowel cliëntenportefeuille als team waardoor een uitbreiding opportuun was. In 2023 opende het kantoor in Heist-op-den-Berg om ook cliënten in de Antwerpse Kempen te kunnen bedienen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsrecht

Bouw

Bouw-en aannemingsrecht

Handel

Handel- en vennootschapsrecht

Huur

Huur-, goederen- en eigendomsrecht

Incasso

Incasso – invordering

Personen

Personenrecht

Salduz

Salduz – bijstand bij verhoor

Ons kantoor in Heist-op-den-Berg

Waarom VDDJ?

Brede expertises

Of u nu ondernemer, particulier of een overheidsinstantie bent, dankzij de brede expertises van onze advocaten, kan u met elk juridisch geschil bij ons terecht. Voor internationaal recht hebben we een breed netwerk aan partners zodat we aan elk vraagstuk kunnen beantwoorden. Leg ons gerust uw vraag voor en we denken graag proactief mee na om de beste uitkomst te behalen.

Transparante tarieven

Niemand houdt van onduidelijke tarieven. Daarom communiceren we deze graag helder op onze website zodat u op voorhand weet in welke grootteorde uw dossier zal zitten. Ook hechten we veel belang aan het zogenoemde terugverdieneffect, waarbij we uw investering steeds maximaal trachten te recupereren.

Duidelijke afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Dat geldt zeker in de advocatuur. Bij de start van de samenwerking overlopen we de verwachtingen en alle rechten en plichten die bij ons partnerschap komen kijken. Zo zijn er nooit verrassingen tijdens de behandeling van uw dossier.

Een kennismakingsgesprek vormt de start van een succesvolle samenwerking

Maak hier gratis én geheel vrijblijvend een afspraak om een van onze specialisten te leren kennen.

Contact